Om meg

Håvard

Watch me

Håvard Johannessen

Hjernen bak ServLab: I hjertet av Horten, på Tveitenveien 16, finner du Håvard Johannessen, en mann med en lidenskap for teknologi og en ukuelig vilje til å hjelpe. Med ServLab har han skapt mer enn bare en bedrift – han har skapt en trygg havn for alle dine datamaskinrelaterte bekymringer.

Mer enn bare reparasjoner: ServLab tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra reparasjon av datamaskiner og utstyr til webdesign. Men det handler ikke bare om å fikse ting – Håvard tar seg tid til å forstå dine behov og tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt for deg.

Din pålitelige partner: Håvard er en profesjonell og pålitelig person som du alltid kan stole på. Han er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg, enten du trenger en rask reparasjon eller veiledning i den digitale verden. Med sin vennlige og kunnskapsrike tilnærming gjør han det enkelt å forstå komplekse problemstillinger.

Mer enn bare en serviceleverandør: ServLab er mer enn bare en bedrift – det er en partner du kan stole på. Håvard og hans team er dedikert til å gi deg den beste servicen og sørge for at du er fornøyd med resultatet.

Kontakt ServLab i dag:

La Håvard og ServLab veilede deg på din digitale reise!

Direkte: +47 47 17 39 95

Epost web@buyme.no

Kontakt Meg